25 February, 2009

Tag!!!!!(^_^)

1st time gak buat tag....org pertama aku tag..

WANN

1. name die wann(tp xtau sejak kebelakangan ni owg paggl die tok wan,confius dah tue ke.huhu..ubah wei)
2. budak fst (salu bandingkan fakulti...fst VS FSSK)
3. ade adik fana,mok!!), salu panggil die upa( tp confius lg sorg gmok sorg kurus)
4.die cam pemalu hakikatyer..huhu
5.owg salu pertikaikan krendahan die..(sape suruh korg tinggi sgt..)
6.adik beradik sgt ramai(1st time dgr terkejot gak)
7.salu pasan yg die budget HOT!!!dikelilingi junior2x (poyo je..)
8.pape die yg akan tenang dan akulah yg kelamkabt...
9.tak suke bising2x
10.makan byk tp tak besar2x gak...


about me...

1. nama ekin budak FSSK metion (^_^)
2. suke makan fries(sp nak belanje)
3.ramai ckp aku gmok+tembam sejak kebelakangan ni(konfius2x rs cam tak je..)
4.ade kembo..ramai confius tp hakikat yer aku fotogenik..hehe
5.agak kelamkbt dalam situasi tertentu dan cept wat kputusan
6.tibe 2x sgt suke bidang penyiaran skg
7.syg semua kwn2x aku yg byk ajar aku..support aku(buat sum1 tq so much)
8.aku suke joging tp..ats katil salu kn mara sbb malas nak joging(tibe2x rs mte pedih..tu tndenye nak tdo..fhm2x je ea..hehe)
9. aku lambt skit lau hal tertentu lambt tgkp...jgn r gelak..
10. rindu family...syg semua and DIA (amin......)

p/s: pasni ni aku akn tag???hurm tuggu je lah...huhu

nak smbg wat a'ment jap...


2 comments:

farhanasumiran said...

aigoo...aku kurus la..upa aku yg gemok tau...

shaiqin aisyah_Eman said...

laulah upa ko gmok..hikhik..

Tag!!!!!(^_^)

1st time gak buat tag....org pertama aku tag..

WANN

1. name die wann(tp xtau sejak kebelakangan ni owg paggl die tok wan,confius dah tue ke.huhu..ubah wei)
2. budak fst (salu bandingkan fakulti...fst VS FSSK)
3. ade adik fana,mok!!), salu panggil die upa( tp confius lg sorg gmok sorg kurus)
4.die cam pemalu hakikatyer..huhu
5.owg salu pertikaikan krendahan die..(sape suruh korg tinggi sgt..)
6.adik beradik sgt ramai(1st time dgr terkejot gak)
7.salu pasan yg die budget HOT!!!dikelilingi junior2x (poyo je..)
8.pape die yg akan tenang dan akulah yg kelamkabt...
9.tak suke bising2x
10.makan byk tp tak besar2x gak...


about me...

1. nama ekin budak FSSK metion (^_^)
2. suke makan fries(sp nak belanje)
3.ramai ckp aku gmok+tembam sejak kebelakangan ni(konfius2x rs cam tak je..)
4.ade kembo..ramai confius tp hakikat yer aku fotogenik..hehe
5.agak kelamkbt dalam situasi tertentu dan cept wat kputusan
6.tibe 2x sgt suke bidang penyiaran skg
7.syg semua kwn2x aku yg byk ajar aku..support aku(buat sum1 tq so much)
8.aku suke joging tp..ats katil salu kn mara sbb malas nak joging(tibe2x rs mte pedih..tu tndenye nak tdo..fhm2x je ea..hehe)
9. aku lambt skit lau hal tertentu lambt tgkp...jgn r gelak..
10. rindu family...syg semua and DIA (amin......)

p/s: pasni ni aku akn tag???hurm tuggu je lah...huhu

nak smbg wat a'ment jap...


2 comments:

farhanasumiran said...

aigoo...aku kurus la..upa aku yg gemok tau...

shaiqin aisyah_Eman said...

laulah upa ko gmok..hikhik..