05 October, 2009

dari kangar ke kota london..=p

ok2x jangan keliru dengan tajuk ya..tiada kena mengena pun..(nani mesti teruja.teruja kah? =p)

Ting tong!! Pening~~ dah penat..Jadi rehatkan minda kita sambil membaca karangan budak sekolah. Teringat masa sekolah masa kecil dulu. Pegi balik abah ambil adik dan saya naik motor 3 orang..hehe.. Khas untuk blogger dr kangar ke kota london yang think thinking ting tOng semalam.. dan Asignment yang melanda diriku minggu ini..



ingat bdk ni takut hantu..rupanya hantu takut dia..hahaha..

p/s:
kredit utk kamu nas nipon
cerita ni kelakar...korang kelakar tak?ngee~~~
ok sila tido sekarang..penat~~~



2 comments:

Nani said...

Sangat teruja, Cik Emann oi. Haha. Rugi tak join kitorang makan2. Len kali ek. Dengar cite hari tu ko kuar makan2 dengan Ecah, tak ajak kitorang pun. Xpe2, kitorang pasrah....

shaiqin aisyah_Emann said...

alah buat ayat rasa aku bersalah plk..waktu mmg urgent sgt2x....

=p

dari kangar ke kota london..=p

ok2x jangan keliru dengan tajuk ya..tiada kena mengena pun..(nani mesti teruja.teruja kah? =p)

Ting tong!! Pening~~ dah penat..Jadi rehatkan minda kita sambil membaca karangan budak sekolah. Teringat masa sekolah masa kecil dulu. Pegi balik abah ambil adik dan saya naik motor 3 orang..hehe.. Khas untuk blogger dr kangar ke kota london yang think thinking ting tOng semalam.. dan Asignment yang melanda diriku minggu ini..



ingat bdk ni takut hantu..rupanya hantu takut dia..hahaha..

p/s:
kredit utk kamu nas nipon
cerita ni kelakar...korang kelakar tak?ngee~~~
ok sila tido sekarang..penat~~~



2 comments:

Nani said...

Sangat teruja, Cik Emann oi. Haha. Rugi tak join kitorang makan2. Len kali ek. Dengar cite hari tu ko kuar makan2 dengan Ecah, tak ajak kitorang pun. Xpe2, kitorang pasrah....

shaiqin aisyah_Emann said...

alah buat ayat rasa aku bersalah plk..waktu mmg urgent sgt2x....

=p