01 March, 2009

25 hari lagi

Bangun je tiba-tiba menarik aku untuk bukak blog kawan. Ape yang aku rase tak lama lagi aku akan bebas(dalam maksudnya).Tp time bc blog tu siyes aku sedih.J.A.K.S.A. Banyak sangat yang aku belajar.Belajar ape belajar untuk berorganisasi,belajar jadi kuat n yang peting nak belajar.Seriously, kitrg 19 orang….masing-masing dgn gelagat masing- masing.

Thanks guys..gembira dapat kenal korang semua.

DaNI& FaNa: Thanks sebab banyak ajar aku..aku banyak belajar dr Korang
Dila& Apau: Gembira kenal korang(sori for everything)
HAjAR& Aziah: Koranglah kawan yang mula aku kenal..tq salu dgn aku..HaJar sori 4everything terasa dgn aku..AZiah..tqsm.suke tgk cr ko bekerja..igt lagi dl masa mula-mula kita gado(sebab aku nak pegi) sori jugak
Aizat: Ramai panggil die bonda tapi aku lebih selesa dgn nama tu..sori 4 everything..guduck ya!!
Acap:Thanks ya...huhu terigt HP ko ritu jth dalam laut..
ZUL: Thanks..die ni lau moody..huhu.Gudluck ya ZUl
Fiza&Kak Sarah: Lau pun aku tak rapat dgn korang..sori.sori 4 everything...(gudluck Jugak!!)
William:Serius sem ni aku memang tak nampak dia..mybe dinner nt kot..wish u all da best!!
DEvi:Thanks ya..gembira sgt kenal kamu
Amree:huhu amri kawan seangkatan..se negeri lau pun aku bukan btol2x sbh..apa yang kamu dah buat..itu keputusan kamu..sori jugak..study leklok
KAk HUda:AKu dah anggap die cam kakak aku.coz dielah yang matang antara kami...Kak huda thanks..sori jugak(guys lau korg tak bayar lagi kerepek kak huda better pkr2kan nak bayar.hehe
Nasir: Nasir yg sengal!!..sori jugak.gudluck jugak..jgn jual minyak je..huhu
Syai & LOLO:gembira kenal korang,sori 4 everything..gudluck!!



P/S: gembira kenal korang semua..doakan yg terbek untuk korang lepas ni...
Suka duka..buat sum1 dlm hdp sy..thanx for ur support..(^_^)

3 comments:

eliya said...

same2..
aku pon mintak sory gak lah kat ko pasal hal2 sebelum2 nh
teringat balik tyme2 kiter bertige jerw..bukan senang nak dapat tyme2 cam 2 =)
after2 nh kiter pon akan jarang jumpe..
aku doakan ko bahagia sangat dengan wann yg ko sayang..
hehehhe..wink~~

shaiqin aisyah_Eman said...

T_T..THANKS SMUA..

kawaii kazuha said...

same lar..

aku pn mintak maaf gk sumenye kt ko..

gudluck in ur life!!!

smoge ko kekal n bahagia ngn wann~~

hik2...

25 hari lagi

Bangun je tiba-tiba menarik aku untuk bukak blog kawan. Ape yang aku rase tak lama lagi aku akan bebas(dalam maksudnya).Tp time bc blog tu siyes aku sedih.J.A.K.S.A. Banyak sangat yang aku belajar.Belajar ape belajar untuk berorganisasi,belajar jadi kuat n yang peting nak belajar.Seriously, kitrg 19 orang….masing-masing dgn gelagat masing- masing.

Thanks guys..gembira dapat kenal korang semua.

DaNI& FaNa: Thanks sebab banyak ajar aku..aku banyak belajar dr Korang
Dila& Apau: Gembira kenal korang(sori for everything)
HAjAR& Aziah: Koranglah kawan yang mula aku kenal..tq salu dgn aku..HaJar sori 4everything terasa dgn aku..AZiah..tqsm.suke tgk cr ko bekerja..igt lagi dl masa mula-mula kita gado(sebab aku nak pegi) sori jugak
Aizat: Ramai panggil die bonda tapi aku lebih selesa dgn nama tu..sori 4 everything..guduck ya!!
Acap:Thanks ya...huhu terigt HP ko ritu jth dalam laut..
ZUL: Thanks..die ni lau moody..huhu.Gudluck ya ZUl
Fiza&Kak Sarah: Lau pun aku tak rapat dgn korang..sori.sori 4 everything...(gudluck Jugak!!)
William:Serius sem ni aku memang tak nampak dia..mybe dinner nt kot..wish u all da best!!
DEvi:Thanks ya..gembira sgt kenal kamu
Amree:huhu amri kawan seangkatan..se negeri lau pun aku bukan btol2x sbh..apa yang kamu dah buat..itu keputusan kamu..sori jugak..study leklok
KAk HUda:AKu dah anggap die cam kakak aku.coz dielah yang matang antara kami...Kak huda thanks..sori jugak(guys lau korg tak bayar lagi kerepek kak huda better pkr2kan nak bayar.hehe
Nasir: Nasir yg sengal!!..sori jugak.gudluck jugak..jgn jual minyak je..huhu
Syai & LOLO:gembira kenal korang,sori 4 everything..gudluck!!



P/S: gembira kenal korang semua..doakan yg terbek untuk korang lepas ni...
Suka duka..buat sum1 dlm hdp sy..thanx for ur support..(^_^)

3 comments:

eliya said...

same2..
aku pon mintak sory gak lah kat ko pasal hal2 sebelum2 nh
teringat balik tyme2 kiter bertige jerw..bukan senang nak dapat tyme2 cam 2 =)
after2 nh kiter pon akan jarang jumpe..
aku doakan ko bahagia sangat dengan wann yg ko sayang..
hehehhe..wink~~

shaiqin aisyah_Eman said...

T_T..THANKS SMUA..

kawaii kazuha said...

same lar..

aku pn mintak maaf gk sumenye kt ko..

gudluck in ur life!!!

smoge ko kekal n bahagia ngn wann~~

hik2...