19 April, 2009

14jam lagi...jam 12pm

menanti masa untuk exam pertama saya jam 12 tgh hari esok..5 orang dalam bilik tp bilik sgt sunyi..cuak pon ade sebab semuanye senyap je fokus paper masing2x.
(Organisasi&Dasar Awam, Wacana Media, Kewartawanan Digital).
Tp sy rase cam dah jemu ni...hehe..menghadap nota..huhu.
(dalam hati kalau lah tahu soalan exam untuk paper major cne.huhu)
sgt mengaharap yg terbek untuk final this sem..Insyallah doakan yg terbek..





bile nak habis semua nota ni..hehe


p/s:
sempat lagi laupon esok dah exam
cm kawan sy ckp study kena relax...
yg penting kualiti.cn tu..
gudluck ye kawan2x
jgn kelamkabut(yg ni ditujukan untuk diri sy sdr.huhu)




7 comments:

:: @ m e r a l i t y :: said...

gudluck xm... :)

shaiqin aisyah_Eman said...

tq BRo!! gudluck tuk senior MENTION!!!^_^

critikal thinker said...

god luck.. ayat connie..
huhuhu good looking!!!

Nani said...

Bila pikirkan kualiti, tido lama2 pun tak rasa bersalahkan Ekin. Hehe. Gudluck exam S(^_^)S

shaiqin aisyah_Eman said...

(nani): masalah ye lebih byk tdo dr study..cne..aduuh..

Wardatul Shaukah said...

assalamu'alaikum.

sahabatku shikin!!!! eh, tak sangka berjumpa dalam dunia blog pula. hehehe. rindu sangat kat kamu! apa kabar? sihatkah?? study kat mana sekarang? anyway, goodluck for ur exam k.. cayok2 !! :)

~ sahabat sekolah rendahmu :D

shaiqin aisyah_Eman said...

teruja tini!!huhu teringat kenangan lalu..^_^

14jam lagi...jam 12pm

menanti masa untuk exam pertama saya jam 12 tgh hari esok..5 orang dalam bilik tp bilik sgt sunyi..cuak pon ade sebab semuanye senyap je fokus paper masing2x.
(Organisasi&Dasar Awam, Wacana Media, Kewartawanan Digital).
Tp sy rase cam dah jemu ni...hehe..menghadap nota..huhu.
(dalam hati kalau lah tahu soalan exam untuk paper major cne.huhu)
sgt mengaharap yg terbek untuk final this sem..Insyallah doakan yg terbek..





bile nak habis semua nota ni..hehe


p/s:
sempat lagi laupon esok dah exam
cm kawan sy ckp study kena relax...
yg penting kualiti.cn tu..
gudluck ye kawan2x
jgn kelamkabut(yg ni ditujukan untuk diri sy sdr.huhu)




7 comments:

:: @ m e r a l i t y :: said...

gudluck xm... :)

shaiqin aisyah_Eman said...

tq BRo!! gudluck tuk senior MENTION!!!^_^

critikal thinker said...

god luck.. ayat connie..
huhuhu good looking!!!

Nani said...

Bila pikirkan kualiti, tido lama2 pun tak rasa bersalahkan Ekin. Hehe. Gudluck exam S(^_^)S

shaiqin aisyah_Eman said...

(nani): masalah ye lebih byk tdo dr study..cne..aduuh..

Wardatul Shaukah said...

assalamu'alaikum.

sahabatku shikin!!!! eh, tak sangka berjumpa dalam dunia blog pula. hehehe. rindu sangat kat kamu! apa kabar? sihatkah?? study kat mana sekarang? anyway, goodluck for ur exam k.. cayok2 !! :)

~ sahabat sekolah rendahmu :D

shaiqin aisyah_Eman said...

teruja tini!!huhu teringat kenangan lalu..^_^