15 April, 2009

Thank you (^_^) saya dah 21 tahun!!

14 april

saya dah 21 tahun (sweet 21)
thanks celebrate bufday saya..

thanks kamu
&
fana,bibit,quds,ulfa,sue,
dani,iz,
nasir n lann
&
my rumate
(khai,wani n nani yg setinggan kat bilik ni dah berbulan2 hehe)

MAY ALLAH bless US!!

kembar sy DHIYA smg hepi selalu..
hepi bufday!!

gambar t sy masukkan..kemudian

ok2 saya dapat makan 2 kek dalam 1 hari..tq yer semua...

1st my cosmate celebrate kat bilik..bygkan dlm 15minit ktrg habiskan kek ni..
tp cm rs kek ni diorg pye je..celebrate tuk diorg ea(Khai nani n wani)..tq yer..


ni mase mula2x ea..

ok kek dah dipotong..hehe


10 minit pertama..huhu


15minit terakhir ni jelah baki kek yg tertinggal
15minit hampir2 nak hbs kek ni diorg makan huhu
sbb ktrg suke makan!!

malam ye....
babak poyo drama FAna n dani
dahlah dah plan nak makan dgn tersyg kat bwh..then fana msg plak sedih gdo dgn dani
cambiase lah..sdhlah jgk..jumpelah kat cfe kejap..ayt2x dr fana"seganlah nanti nages kat cafe ni,jumpe kat court lah".saya pon ''yelah jap ea nak anta makanan kat rumate'...

baru je nak twn court dani col ayat die yg membuat sy sgt serba salah..hehe 'dgrlah cakap fana tu..hal kecik je suke besar2x kan' lebih kurg camtu kot...huhu..aduuh

hehe..drama korg memang sgt berjaya..hehe

diorg celebrte bufday sy..thanks dear...thanks guys



fana ckp gambr ni sweet..tp bibit msti jeles..hehe..sweetkan bit.. dah tau dah



e
makan KFC+ FRIES kesukaan sy..tp dah habis dah..huhu



sekian lm xlepak cmni..byk plk cite yg kuar..
(sal test kete bibit,kisah cintan cintun nasir dgn...tangisan gaza..pandailah korg
hehe..byk g r..private2x!!



jawatan2x yg diorg syok sdr..xfhm betul..hehe
tp yg pasti xde YDP n NYDP..
opss!! dani n fana..hehe


p/s: maceh semua..
thanks dear utk hadiah tu..(^_^)
skg,sy dah 21 tahun...tp cam xde perubahan je..stil sweet jgk cn..huhu

6 comments:

Nani said...

Ekin, mana boleh makan banyak2. Kata nak diet. Kalori2.

bibita sakuragita said...

adoi...
sweetla sane..
xheran n xjeles pon!!!
(walhal jeles coz dulu tyme bday ak, ak duk berteman air mate..aigOOo)
hehe..

epi bday ummi!!

shaiqin aisyah_Eman said...

Nani- xley r nak diet xley tahan..cane

bibit- thanks bit..doakan ko bahagie sllu

Conee said...

slamt hari jadi...... huhuahuhahah *ketawa dengan bunyi yang mengerunkan*~ dah tualah ni... welcome to the club...
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki... berbahagia sentiasa dimana saja ekin berada... muah!

Anonymous said...

hepi besday sis!!
hehe..
syg aq xjoin..
tp aq terjoin scra xlngsung tow..
hehe..
pakat baik ngan adk ipa..
hahaha

critikal thinker said...

happy bestday..
semoga apy selalu..jgan ngis2
huhu dah tua ne..
hehhe..
semoga panjang umur..
dimurahkan rezeki
dan dimahalkan mas kahwin..
semoga berjaya di dunia n akhirat.

Thank you (^_^) saya dah 21 tahun!!

14 april

saya dah 21 tahun (sweet 21)
thanks celebrate bufday saya..

thanks kamu
&
fana,bibit,quds,ulfa,sue,
dani,iz,
nasir n lann
&
my rumate
(khai,wani n nani yg setinggan kat bilik ni dah berbulan2 hehe)

MAY ALLAH bless US!!

kembar sy DHIYA smg hepi selalu..
hepi bufday!!

gambar t sy masukkan..kemudian

ok2 saya dapat makan 2 kek dalam 1 hari..tq yer semua...

1st my cosmate celebrate kat bilik..bygkan dlm 15minit ktrg habiskan kek ni..
tp cm rs kek ni diorg pye je..celebrate tuk diorg ea(Khai nani n wani)..tq yer..


ni mase mula2x ea..

ok kek dah dipotong..hehe


10 minit pertama..huhu


15minit terakhir ni jelah baki kek yg tertinggal
15minit hampir2 nak hbs kek ni diorg makan huhu
sbb ktrg suke makan!!

malam ye....
babak poyo drama FAna n dani
dahlah dah plan nak makan dgn tersyg kat bwh..then fana msg plak sedih gdo dgn dani
cambiase lah..sdhlah jgk..jumpelah kat cfe kejap..ayt2x dr fana"seganlah nanti nages kat cafe ni,jumpe kat court lah".saya pon ''yelah jap ea nak anta makanan kat rumate'...

baru je nak twn court dani col ayat die yg membuat sy sgt serba salah..hehe 'dgrlah cakap fana tu..hal kecik je suke besar2x kan' lebih kurg camtu kot...huhu..aduuh

hehe..drama korg memang sgt berjaya..hehe

diorg celebrte bufday sy..thanks dear...thanks guys



fana ckp gambr ni sweet..tp bibit msti jeles..hehe..sweetkan bit.. dah tau dah



e
makan KFC+ FRIES kesukaan sy..tp dah habis dah..huhu



sekian lm xlepak cmni..byk plk cite yg kuar..
(sal test kete bibit,kisah cintan cintun nasir dgn...tangisan gaza..pandailah korg
hehe..byk g r..private2x!!



jawatan2x yg diorg syok sdr..xfhm betul..hehe
tp yg pasti xde YDP n NYDP..
opss!! dani n fana..hehe


p/s: maceh semua..
thanks dear utk hadiah tu..(^_^)
skg,sy dah 21 tahun...tp cam xde perubahan je..stil sweet jgk cn..huhu

6 comments:

Nani said...

Ekin, mana boleh makan banyak2. Kata nak diet. Kalori2.

bibita sakuragita said...

adoi...
sweetla sane..
xheran n xjeles pon!!!
(walhal jeles coz dulu tyme bday ak, ak duk berteman air mate..aigOOo)
hehe..

epi bday ummi!!

shaiqin aisyah_Eman said...

Nani- xley r nak diet xley tahan..cane

bibit- thanks bit..doakan ko bahagie sllu

Conee said...

slamt hari jadi...... huhuahuhahah *ketawa dengan bunyi yang mengerunkan*~ dah tualah ni... welcome to the club...
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki... berbahagia sentiasa dimana saja ekin berada... muah!

Anonymous said...

hepi besday sis!!
hehe..
syg aq xjoin..
tp aq terjoin scra xlngsung tow..
hehe..
pakat baik ngan adk ipa..
hahaha

critikal thinker said...

happy bestday..
semoga apy selalu..jgan ngis2
huhu dah tua ne..
hehhe..
semoga panjang umur..
dimurahkan rezeki
dan dimahalkan mas kahwin..
semoga berjaya di dunia n akhirat.