05 November, 2009

checklistku sebelum cuti ...

Salam kegembiraan buat semua..

lega buat seketika sebab merehatkan diri untuk soalan-soalan yang memeningkan kepala sem ni. Pesanan pada diri:Jangan nak pandai-pandai jadi peramal soalan kalau kamu bukan Pensyarah. Erkk!! Sangat payah soalannya moga ada keajaiban untuk diriku dan teman-teman yang lain. Atau saya sahaja merasakan setiap bait-bait perkataan soalan itu sungguh menyusahkan hati.ahaha..

Apakah lagi yang masih tertinggal dalam senarai fikiranku sekarang:

  • Persiapan balik pulang bercuti di rumah sudah siap.
  • Tempah tiket belon pulang ke rumah sudah siap
  • Kemas barang,simpan buku-buku,nota-nota buat harta pusaka untuk anak kelahiran akan datang. motif??.
  • Bawa balik baju berwarna hitam dan putih pesanan adikku.. Praktikal pun nak pakai black and white. Haish~
  • Tempat praktikal pun dah ada dalam senarai. Menanti masa untuk pilih. Banyak betul tempat praktikal yang ditawarkan. Jangan risau kalian sangat beruntung memilih diri ini. (ok sila jangan perasan)
  • Makan KFC atau MCD sebelum pulang bercuti di rumah. Oh fries sedap..aduuh lapar~ orangnya sudah dikenal pasti .^_^.
  • Yang paling penting, rekod kenakalanku(rekod tercemar) sepanjang di Universiti berhadapan dengan Tuan General di rumah.oh tidak T_T..please (anyone can help me?) Buatkan surat pengesahan yang saya memang budak baik sepanjang berada di kolej selama ini. Rumahku bakal bergegar nanti.
  • Oh lupa masih ada 1 subjek lagi untuk diulangkaji, "Isu-isu dasar Awam"yosh!!
p/s:
doa dan tawakal setelah usaha dilakukan dengan bersungguh-sungguh.
rindu leteran ibu di rumah,membebel anak gadisnya yg cute sgt rajin dirumah..=p
hatiku tertinggal satu di kolej ^0^
^_^

3 comments:

critikal thinker said...

aku .. leh wat surat sokongan..
hhuhu.. tahap kebaikan
hahhahaha....

Anonymous said...

pak ngah kate, balik nanti siap!!

heheheheh

aqil (your cousin)

shaiqin aisyah_Emann said...

ecah: kalau boleh aku belanje mcd
p/s: takut nak balik menghadap major T_T

aqil: motif ko ada kt sni??pak longg aqilkan..diee kan... lari dr upnm xpg latihan ritu!!..hahaha..siap!!

checklistku sebelum cuti ...

Salam kegembiraan buat semua..

lega buat seketika sebab merehatkan diri untuk soalan-soalan yang memeningkan kepala sem ni. Pesanan pada diri:Jangan nak pandai-pandai jadi peramal soalan kalau kamu bukan Pensyarah. Erkk!! Sangat payah soalannya moga ada keajaiban untuk diriku dan teman-teman yang lain. Atau saya sahaja merasakan setiap bait-bait perkataan soalan itu sungguh menyusahkan hati.ahaha..

Apakah lagi yang masih tertinggal dalam senarai fikiranku sekarang:

  • Persiapan balik pulang bercuti di rumah sudah siap.
  • Tempah tiket belon pulang ke rumah sudah siap
  • Kemas barang,simpan buku-buku,nota-nota buat harta pusaka untuk anak kelahiran akan datang. motif??.
  • Bawa balik baju berwarna hitam dan putih pesanan adikku.. Praktikal pun nak pakai black and white. Haish~
  • Tempat praktikal pun dah ada dalam senarai. Menanti masa untuk pilih. Banyak betul tempat praktikal yang ditawarkan. Jangan risau kalian sangat beruntung memilih diri ini. (ok sila jangan perasan)
  • Makan KFC atau MCD sebelum pulang bercuti di rumah. Oh fries sedap..aduuh lapar~ orangnya sudah dikenal pasti .^_^.
  • Yang paling penting, rekod kenakalanku(rekod tercemar) sepanjang di Universiti berhadapan dengan Tuan General di rumah.oh tidak T_T..please (anyone can help me?) Buatkan surat pengesahan yang saya memang budak baik sepanjang berada di kolej selama ini. Rumahku bakal bergegar nanti.
  • Oh lupa masih ada 1 subjek lagi untuk diulangkaji, "Isu-isu dasar Awam"yosh!!
p/s:
doa dan tawakal setelah usaha dilakukan dengan bersungguh-sungguh.
rindu leteran ibu di rumah,membebel anak gadisnya yg cute sgt rajin dirumah..=p
hatiku tertinggal satu di kolej ^0^
^_^

3 comments:

critikal thinker said...

aku .. leh wat surat sokongan..
hhuhu.. tahap kebaikan
hahhahaha....

Anonymous said...

pak ngah kate, balik nanti siap!!

heheheheh

aqil (your cousin)

shaiqin aisyah_Emann said...

ecah: kalau boleh aku belanje mcd
p/s: takut nak balik menghadap major T_T

aqil: motif ko ada kt sni??pak longg aqilkan..diee kan... lari dr upnm xpg latihan ritu!!..hahaha..siap!!