11 November, 2009

masa masih bergerak ??

Jam hampir 2 pagi tapi tak boleh tido-tido lagi..Selepas siapkan nota untuk last paper khamis ni. Terngiang-ngiang perbualan telefon tadi kira-kira jam 9pm.Pengakuan ikhlas telah dibuat sepanjang perbualan telefon antara saya dengan mr General di rumah tadi. Kebetulan bertanyakan bila masa kami akan bertolak untuk pulang ke rumah..

Bla..bla..bla3x..

Dialog gerun: "Tak pe abah tunggu kamu betul-betul sampai depan rumah nanti" erkk!!

Ohhh tidak..mati saya..ada sesiapa yang boleh selamatkan saya sekali lagi. kamu? (^_~)

p/s:
dah buat pengakuan tu tapi dari telefon je..tak berani jgk depan-depan
betul-betul rumahku bergegar kali ni ..T_T
sila tdo skg~ nite

2 comments:

critikal thinker said...

wei pe pengakuan yg ang wt huhuhu..

shaiqin aisyah_Emann said...

aku nak kawen..erkk!!

adelah..

masa masih bergerak ??

Jam hampir 2 pagi tapi tak boleh tido-tido lagi..Selepas siapkan nota untuk last paper khamis ni. Terngiang-ngiang perbualan telefon tadi kira-kira jam 9pm.Pengakuan ikhlas telah dibuat sepanjang perbualan telefon antara saya dengan mr General di rumah tadi. Kebetulan bertanyakan bila masa kami akan bertolak untuk pulang ke rumah..

Bla..bla..bla3x..

Dialog gerun: "Tak pe abah tunggu kamu betul-betul sampai depan rumah nanti" erkk!!

Ohhh tidak..mati saya..ada sesiapa yang boleh selamatkan saya sekali lagi. kamu? (^_~)

p/s:
dah buat pengakuan tu tapi dari telefon je..tak berani jgk depan-depan
betul-betul rumahku bergegar kali ni ..T_T
sila tdo skg~ nite

2 comments:

critikal thinker said...

wei pe pengakuan yg ang wt huhuhu..

shaiqin aisyah_Emann said...

aku nak kawen..erkk!!

adelah..