25 June, 2009

End of 3rd semester 08/09 .....


Alhamdulilah..akhirnya 3rd sem saya akan tamat esok..jam 3pm selepas berakhirnya last paper jam 5pm..so lepas ni xde dah shortsem2x ni...tinggal 2 sem lagi before berakhirnya pengajian saya di UKM..Macam2 dah lalui..dan saya makin faham kot..^_^..Thanks pd insan yang selalui di sisi saya walau ape jua keadaan yang berlaku..Thanks For Allah dan my family yang selalu faham walaupun anak mu selalu shj buat hal..^_^ saya akan cuti selama seminggu sebelum meneruskan kuliah seperti hari-hari biasa..Tapi rasanya minggu pertama kuliah saya berniat untuk memontengkan diri..sebelum betul-betul bersedia untuk ke kuliah seperti biasa..hehe.Tapi rasanya kerja luar lebih banyak daripada kuliah di fakulti.

Semuanya dah difikirkan dan perancangan dah dilakukan untuk sem depan.Tugasan kumpulan?? "khidmat masyarakat, Majalah Advokasi, Kertas Projek dan Praktikal sudah difikirkan dengan kawan-kawan yang lain. Semuanya akan dilakukan dan berharap berjalan mengikut segala yang dirancang..

Tiada apa-apa lagi yang hendak dicoretkan..semuanya.. pahit dan manis telah saya lalui..suka duka?? semoga hari-hari mendatang akan lebih bermakna.. dan dilalui dengan lebih bersedia..



Ilal liqo ma'al salamah..

See ya!!! ^_^....


p/s::
the clock is ticking.....

5 comments:

hajar hairi said...

bagusnye..
tapi motip nak ponteng klas first week sem???
haish..

shaiqin aisyah_Emann said...

hehe..kite kan dah super duper senior lorh...hehe cm xbiasa je..

jumpa sem dpn ea!!

^_^

NahWaL said...

ntahnyer. monteng plak dia. belaja belaja! haha amik ati lecturer!

shaiqin aisyah_Emann said...

baik kakak!!hehe..kak nahwal cm da tue je...hikhik ^_^

NahWaL said...

haha memang pon. haha. dah habis ni baru akak tau, patot kenal2 selagi boleh dengan lecturer. kalao belum leh gurau2 ngan lecturer tu, tu belum dikira rapat. mereka akan jadi referee kamu nanti. nak keje senang. hehe.

advice orang tua. haha

End of 3rd semester 08/09 .....


Alhamdulilah..akhirnya 3rd sem saya akan tamat esok..jam 3pm selepas berakhirnya last paper jam 5pm..so lepas ni xde dah shortsem2x ni...tinggal 2 sem lagi before berakhirnya pengajian saya di UKM..Macam2 dah lalui..dan saya makin faham kot..^_^..Thanks pd insan yang selalui di sisi saya walau ape jua keadaan yang berlaku..Thanks For Allah dan my family yang selalu faham walaupun anak mu selalu shj buat hal..^_^ saya akan cuti selama seminggu sebelum meneruskan kuliah seperti hari-hari biasa..Tapi rasanya minggu pertama kuliah saya berniat untuk memontengkan diri..sebelum betul-betul bersedia untuk ke kuliah seperti biasa..hehe.Tapi rasanya kerja luar lebih banyak daripada kuliah di fakulti.

Semuanya dah difikirkan dan perancangan dah dilakukan untuk sem depan.Tugasan kumpulan?? "khidmat masyarakat, Majalah Advokasi, Kertas Projek dan Praktikal sudah difikirkan dengan kawan-kawan yang lain. Semuanya akan dilakukan dan berharap berjalan mengikut segala yang dirancang..

Tiada apa-apa lagi yang hendak dicoretkan..semuanya.. pahit dan manis telah saya lalui..suka duka?? semoga hari-hari mendatang akan lebih bermakna.. dan dilalui dengan lebih bersedia..



Ilal liqo ma'al salamah..

See ya!!! ^_^....


p/s::
the clock is ticking.....

5 comments:

hajar hairi said...

bagusnye..
tapi motip nak ponteng klas first week sem???
haish..

shaiqin aisyah_Emann said...

hehe..kite kan dah super duper senior lorh...hehe cm xbiasa je..

jumpa sem dpn ea!!

^_^

NahWaL said...

ntahnyer. monteng plak dia. belaja belaja! haha amik ati lecturer!

shaiqin aisyah_Emann said...

baik kakak!!hehe..kak nahwal cm da tue je...hikhik ^_^

NahWaL said...

haha memang pon. haha. dah habis ni baru akak tau, patot kenal2 selagi boleh dengan lecturer. kalao belum leh gurau2 ngan lecturer tu, tu belum dikira rapat. mereka akan jadi referee kamu nanti. nak keje senang. hehe.

advice orang tua. haha