30 August, 2009

Di sebalik blog anda..

salam 9 ramadhan teman-teman^_^..moga kita sentiasa diberikan kesihatan yang baik..aminn..


Evolusi teknologi masa kini telah mencetuskan pelbagai bentuk arena permainan teknologi semasa. Timbulnya media baru yang lebih dikenali sebagai media interaktif. Jaringan sosial yang semakin meluas seperti Friendster, Facebook, Twitter dan blog.

Blog merupakan salah satu medium interaktif dan dengan kata lain ekspresi segala bentuk idea dan maklumat melalui penyampaian medium yang berkesan . Terdapat pelbagai jenis blog yang boleh kita dekati. Sama ada berbicara mengenai isu semasa, hiburan,politik,blog peribadi dan sebagainya..cop2x skema sangat ayat2x di atas.cam karang artikel lorh..huhu..dah2x!!

Jom kita terokai blog2x yang ada, mungkin juga anda sendiri pernah lihat dan terlepas pandang..hehe



Isu semasa, politik, perkongsian idea dan pendapat boleh di dapati di kebanyakan blog-blog di internet..



Blog sebagai cara utk meningkat semangat diri boleh diperolehi dari nama blog jugak..contohnya “dari kangar ke kota London” moga tercapai satu hari nanti..di doakan ^_^...


peribadi dan kehidupan seharian yang ditulis oleh penulis blog itu sendiri..Menjadi tarikan kepada sesetengah pembaca..i like this blog..^_^



Blog luahan pendapat idea...kemarahan dan ketidakpuasan..juga dijadikan sebagai medium penulisan..Terpulang kepada empunya blog sendiri.
blog ni tak boleh komen lebih2x..ngee~~~~^_^




Online shop melalui blog..fesyen semasa dan terkini melalui blog anda..


Penulisan artikel dan karya-karya penulis juga dipaparkan menerusi blog..


Blog yang mempunyai gambaran seorang YB suatu hari nanti yang cuba diaplikasikan menerusi medium ini.

dan tidak ketinggalan jugak blok syok sendiri..hahaha=p







walau apapun maklumat yang disampai moga ia boleh dikongsi bersama..hehe

p/s
mohon maaf salah silap kepada empunya blog di atas..hehe
happy blogging ^_^
entri ini ditulis ketika penulis xtau nak buat ape..=p


10 comments:

Nani said...

Aku sangat2 suka entry ni. Keep it up! =)

shaiqin aisyah_Emann said...

ye la ko..promote blog ko..byk cantk!!=p

farhanasumiran said...

ni name nye post carik gado neh..
dush3!!

shaiqin aisyah_Emann said...

fana: ^_^...apakah? xsakit pun...

bibita sakuragita said...

nasib bek blog ak xde.. wee~~

shaiqin aisyah_Emann said...

bibit: tula nasib ko jgk di bulan mulia ni...tggu je la next entri mn th berpeluang..erkkk!!!=p

.^_^.

Anonymous said...

wahh2x blog yg len komen lbh2x...blh yg 1st tak ea??ne aci..hukhuk

shaiqin aisyah_Emann said...

anonymous:

apakah? no komen lorh

^_^

critikal thinker said...

hahha...
my tuan lawyer dah terperasan lor
hhaha

shaiqin aisyah_Emann said...

tula..dah xtau nak wat cne dah

haha
^_^

Di sebalik blog anda..

salam 9 ramadhan teman-teman^_^..moga kita sentiasa diberikan kesihatan yang baik..aminn..


Evolusi teknologi masa kini telah mencetuskan pelbagai bentuk arena permainan teknologi semasa. Timbulnya media baru yang lebih dikenali sebagai media interaktif. Jaringan sosial yang semakin meluas seperti Friendster, Facebook, Twitter dan blog.

Blog merupakan salah satu medium interaktif dan dengan kata lain ekspresi segala bentuk idea dan maklumat melalui penyampaian medium yang berkesan . Terdapat pelbagai jenis blog yang boleh kita dekati. Sama ada berbicara mengenai isu semasa, hiburan,politik,blog peribadi dan sebagainya..cop2x skema sangat ayat2x di atas.cam karang artikel lorh..huhu..dah2x!!

Jom kita terokai blog2x yang ada, mungkin juga anda sendiri pernah lihat dan terlepas pandang..hehe



Isu semasa, politik, perkongsian idea dan pendapat boleh di dapati di kebanyakan blog-blog di internet..



Blog sebagai cara utk meningkat semangat diri boleh diperolehi dari nama blog jugak..contohnya “dari kangar ke kota London” moga tercapai satu hari nanti..di doakan ^_^...


peribadi dan kehidupan seharian yang ditulis oleh penulis blog itu sendiri..Menjadi tarikan kepada sesetengah pembaca..i like this blog..^_^



Blog luahan pendapat idea...kemarahan dan ketidakpuasan..juga dijadikan sebagai medium penulisan..Terpulang kepada empunya blog sendiri.
blog ni tak boleh komen lebih2x..ngee~~~~^_^




Online shop melalui blog..fesyen semasa dan terkini melalui blog anda..


Penulisan artikel dan karya-karya penulis juga dipaparkan menerusi blog..


Blog yang mempunyai gambaran seorang YB suatu hari nanti yang cuba diaplikasikan menerusi medium ini.

dan tidak ketinggalan jugak blok syok sendiri..hahaha=p







walau apapun maklumat yang disampai moga ia boleh dikongsi bersama..hehe

p/s
mohon maaf salah silap kepada empunya blog di atas..hehe
happy blogging ^_^
entri ini ditulis ketika penulis xtau nak buat ape..=p


10 comments:

Nani said...

Aku sangat2 suka entry ni. Keep it up! =)

shaiqin aisyah_Emann said...

ye la ko..promote blog ko..byk cantk!!=p

farhanasumiran said...

ni name nye post carik gado neh..
dush3!!

shaiqin aisyah_Emann said...

fana: ^_^...apakah? xsakit pun...

bibita sakuragita said...

nasib bek blog ak xde.. wee~~

shaiqin aisyah_Emann said...

bibit: tula nasib ko jgk di bulan mulia ni...tggu je la next entri mn th berpeluang..erkkk!!!=p

.^_^.

Anonymous said...

wahh2x blog yg len komen lbh2x...blh yg 1st tak ea??ne aci..hukhuk

shaiqin aisyah_Emann said...

anonymous:

apakah? no komen lorh

^_^

critikal thinker said...

hahha...
my tuan lawyer dah terperasan lor
hhaha

shaiqin aisyah_Emann said...

tula..dah xtau nak wat cne dah

haha
^_^